Η Krokos Plumbing & Heating company ανεβάζει το επίπεδο των τοπικών εταιρειών υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντας, τοσο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθώς χρησιμοποιεί μόνο αναγνωρισμένα και πιστοιποιημένα υλικά για τις εγκαταστάσεις της όσο και ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών.

Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι το σπίτι ή η επιχείρησή σας είναι σε καλά χέρια.Έχοντάς πολυετή εμπειριά τόσο σε έργα ιδιωτικών κατοικιών ,επιχειρησέων όσο και βιομηχανικών χώρων είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε απο μικροεγκαταστάσεις ή απλές βλάβες υδραυλικών οσο και την εξολοκλήρου παράδοση μεγάλων έργων.

Γνωρίζουμε βαθιά τις ανάγκες της αγοράς και δρούμε πάντα με επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη μας.

Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη

Η Krokos Plumbing & Heating company ειναι ενεργή στον χώρο απο το 1986. Η πολυετής εμπειρία της και το ευρύ πελατολόγιο της ειναι και η απόδειξη της αξιοπιστίας της. Η παλαιότητα της ομως δεν είναι συνυφασμένη με την στασιμότητα.

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και κατάρτιση του προσωπικού μας καθώς και των υπηρεσιών μας. Βασιζόμαστε στις νέες τεχνολογίες και στον σύγχρονο τρόπο σκέψης, σεβόμενοι τόσο την ταυτότητα μας όσο και τις ανάγκες του περιβάλλοντος.

Εξελισσόμαστε διαρκώς για να σας παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές υπηρεσίες.